Produse Fabrică

Profile TERAPLAST®

Portofoliul de sisteme pentru instalații al TeraPlast oferă diversitate, durabilitate și calitate la cele mai înalte standarde. La noi găsești sisteme complete din PVC, PP și PE, precum și o varietate de accesorii și fittinguri. Produsele noastre sunt realizate cu echipamente de ultimă generație și respectă cele mai înalte standarde tehnice din domeniu.

Profile GEALAN®

GEALAN nu oferă ferestrelor doar profilul, noi stabilim adevărate tendințe pentru ferestrele PVC cu profilele noastre. În plus, dezvoltăm soluții inovatoare ce oferă tuturor partenerilor și clienților o valoare adăugată reală.

Glafuri

Glafurile interioare intregesc ansamblul de tamplarie, avand un rol estetic de infrumusetare dar si un rol functional de protecție a peretelui.

Uși

O usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprimă stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personală.

Plase insecte

Compania Tamistef va ofera sisteme de protectie impotriva insectelor pentru a va bucura de o ambianta placuta in camera chiar daca lasati fereastra deschisa.

Rulouri

Rulourile ofera o intimitate sporita, protejand proprietarii de privirile indiscrete ale curiosilor, atunci cand ferestrele sunt orientate catre strada sau o casa vecină.

Uși de intrare

Usa frumoasa este cartea de vizita a casei si exprima stilul locatarilor, imprimand fatadei o nota personala. Deasemenea, influenteaza aspectul fatadei prin marime, forma si repartizare.
A CTA image with red color

Tâmplarie PVC pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.