Sticlă printată

Sticlă imprimată digital

Imprimarea digitala pe sticla este un proces tehnologic avansat utilizat pentru aplicarea de imagini, model sau text pe suprafata sticlei. Ca si alta metoda de imprimare se foloseste o forma de grafica.
Imprimarea digitala pe sticla a permis noi posibilitati si imbunatatiri in decorarea sticlei, cum ar fi un nivel ridicat de personalizare, transluciditate si control opacitate.
Imprimanta digitala cu cerneluri UV, realizata pentru scopuri decorative, functionale si de mediu, reprezinta un nou set de provocari abordate prin inovatii tehnologice.

La nivelul cel mai avansat, imprimantele digitale pentru sticla, cernelurile si programele de procesare a graficii sunt complet corelate intre ele si fiecare contribuie la progresele generale in procesul de imprimarea digitala pe sticla.

Sistemul celor 3 componente permite un control si flexibilitate asupra aplicarii cernelurilor UV . Transparenta si nivelurile de transluciditate si opacitate pot fi manipulate cu precizie . Exista un nivel ridicat de control asupra potrivirii culorilor, si mai multe culori pot fi imprimate in acelasi timp. Printul se executa direct pe sticla prin noua tehnologie uv cu primer special de adeziune , cerneala speciala de sticla si la cea mai inalta rezolutie de print 1440 dpi.

Interesat de achiziționarea unei sticle printate?

Contactează-ne
A CTA image with red color

Tâmplarie PVC pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.