Feronerie

Feronerie

Feroneria este esentială pentru ferestre, oferind sustinerea si etansarea necesare. Elementele metalice sunt puternic rezistente in ciuda conditiilor de mediu dificile sau a folosirii intense. Cu toate acestea ele pot fi supuse unui grad initiativ al uzurarii care poate conduce la schimbarea intregului sistem in rigoarea caselor marcatoare ale vremurilor moderne.

Ferestre oscilante/oscilo-batante cu profile din lemn, PVC si aluminiu

Greutati ale cercevelei cu balamale standard Roto NT:
– pana la 150 kg cu profile din lemn
– pana la 130 kg cu profile din PVC
– pana la 100 kg cu profile din aluminiu

Greutati ale cercevelei de pana la 150 kg cu balamaua ascunsa Roto NT Designo.

Greutati ale cercevelei de pana la 300 kg cu Roto NT Power Hinge, balamaua pentru ferestre din lemn foarte mari si grele.

Ușa S 8000 IQ cu stabilitate exceptională

In cazul usilor de intrare din PVC stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol important. De aceea GEALAN a conceput traversele usii in sistemul S 8000 IQ astfel incat sa permita montarea celei mai mari armaturi posibile. In plus, dispunerea speciala a traverselor la o adancime de constructie de 74 mm permite utilizarea unui otel cu rezistenta la indoire mai mare cu pana la 30%. Armaturile sunt deja frezate in prealabil pentru a permite montarea rapida a elementelor de inchidere. Suporturile de praguri deja folosite si in celelalte sisteme GEALAN permit inchiderea etansa a usii pe prag.

Rezistenta usilor este imbunatatita prin elemente de imbinare la colturi.

Sunt disponibile multe accesorii pentru constructia variata a usilor.

Profilele usilor sunt disponibile in 12 nuante standard de acrylcolor si 6 tipuri de imitatie lemn, plus alte nuante non-standard.

Armaturi si module pentru inchidere pot fi montate in profilul usilor de pana la 40 mm grosime.

Interesat de achiziționarea de feronerie?

Contactează-ne
A CTA image with red color

Tâmplarie PVC pentru un viitor durabil.

Pentru că meriți.